Injinji-sukat

Injinji_logo

Injinji-sukat ovat erinomaiset sukat paitsi paljasjalkakenkiin (esim. Vibram Five Fingers) myös mihin tahansa kenkiin. Ne sopivat loistavasti eri lajeihin, aina juoksusta ja triathlonista joogaan, pilatekseen, seikkailu-urheiluun, golfiin ja tanssiin.

Injinji lausutaan englantilaisittain In-gin-gee, ja on afrikkalainen termi joka kuvaa rummuttavan ringin kohokohtaa, esityksen huippua, jolloin kaikki osallistujat ovat yhdessä rytmissä ja liikkuvat yhteen tahtiin ja ovat ”yhtä”. Injinji on yrityksenä omistautunut auttamaan liikunnan harrastajia saavuttamaan henkilökohtaisen huippunsa tarjoamalla 5-varpaista sukkaa jonka muotoilu ja saumaton sekä kitkaa välttävä kosketuspinta antavat jalan suoriutua luonnollisesti ja tehokkaasti minkä tahansa kengän sisällä.

Injinji-varvassukka Mini-Crew Musta

Nämä ovat Injinjin varvassukkien erityisominaisuuksia:
-Oikea varpaiden asento (onnellisemmat ja terveemmät jalat)
-Ylivertainen kosteuden imeytyminen (kuivemmat ja vähähajuisemmat jalat)
-Parempi ryhti, parempi tasapaino (saat varpaistasi kaiken irti!)
-Rakkojen ja hiertyminen esto (vähentää kipuja jaloissa)
-Luonnollinen tuntu (sukat tuntuvat luonnolliselta ja muokkautuvat mihin tahansa kenkiin)

Injinjin tavoitteena on ollut tehdä biomekaanisesti ja lääketieteellisesti kehittynyt tuote, joka mahdollistaisi jalan toiminnan parhaimmillaan. Alkuperäisen The Original Performance Toesock -varvassukan valmistaja Injinji muokkasi perinteisen sukan perusrakennetta, muotoa ja kuitumateriaalia.

”Jalkojen optimoitu terveys on avain yleiseen hyvinvointiimme. Varvassukkamme tarjoavat jokaisen käyttäjän varpaille hyvän asennon, mikä parantaa ryhtiä, otetta ja tasapainoa sekä vahvistaa jalkaterän ja jalan lihaksia. Injinji-varvassukka myös parantaa verenkiertoa ja vähentää kosteutta sekä ihon hankautumista.” –Injinjin toimitusjohtaja Jason Battenfield

Viiden vuoden laajamittaisen tutkimustyön ja kenttätestauksen jälkeen Injinji Performance Toesock™ sai vuonna 2004 tunnustusta innovatiivisesta muotoilustaan kahden muotoilupatentin muodossa, joista toinen koski innovatiivista AIS: (Anatomical Interface System™) –teknologiaa.

Pian lääketieteellinen yhteisö seurasi perässä ja myönsi Injinjin Performance Toesock™ -varvassukalle arvostetun Yhdysvaltalaisen jalkaterapian lääketieteellisen yhdistyksen (APMA) Seal of Acceptance –hyväksynnän vuonna 2008.

Injinjin oma podiatrian eli jalkaterapian konsultti Tohtori Brenner kertoo: “Suurin osa tapauksista joita näen työssäni jalkaterapeuttina olisi voitu estää jos potilas olisi vain kiinnittänyt vähän enemmän huomiota jalkojen hoitoon. Aivan kuten renkaat autossa tai rakennuksen perusta, ilman jalkoja vartalomme ei yksinkertaisesti toimi – meidän pitäisi alkaa arvostamaan ja suojaamaan jalkojamme.” Tohtori Brenner on Diabetic Foot Research –instituutin perustaja ja johtaja Glendalessa, Yhdysvalloissa.

Olitpa sitten ammattilainen tai liikunnan harrastaja joka haluaa parantaa suoritustaan, kokonaisvaltainen hyvinvointisi alkaa jalkojesi huolenpidosta.

Jalkojen hoito ja niistä huolehtiminen ei ainoastaan ehkäise kivuliaita vaivoja, vaan myös ennaltaehkäistä vakavampia terveysongelmia. Injinji jatkaa omistautumistaan jalkojen terveyden puolestapuhujana kahdesti patentoitujen tuotteidensa avulla, mukaanlukien palkintoja kerännyt Performance Toesock™ -sarja, Outdoor-sarja, Liner-sarja, Travel-sarja, Yoga-sarja sekä Compression-sarja.

Injinji Performance Series

Injinjin Suorituskyky-mallisto (Injinji Performance Series) on suunniteltu mille tahansa kengille, olosuhteille ja maastolle.

Injinjin innovaatio oli The Original Performance Toesock –varvassukka juoksijoille ja aktiiivisille ulkoilmaharrastajille. Injinji uskoo että jalkojen terveys on tärkeä osatekijä yleiselle hyvinvoinnille ja on siksi omistautunut jalkojen terveystietouden edistämiselle ja ylläpidolle innovatiivisten ja petentoitujen tuotteidensa avulla.

Varvassukat on tehty CoolMax-kuidun kosteutta vähentävän kudoksen ja Nylonin sekä Lycran sekoituksesta. Nämä muodostavat yhdessä ohuen kitkaa vähentävän pinnan joka on sekä kevyt että hengittävä. Tämä koostumus varmistaa myös sukkien nopean kuivumisajan, ja sen etteivät ne pidä ylimääräistä kosteutta sisällään edes pahimmissa hikoilutilanteissa.

Injinjin varvassukka on patentoitu, 5-varpainen muotoiltu sukka joka erottaa varpaasi toisistaan saumattomilla, yksittäisillä ”varvashihoilla” jotka vähentävät varpaiden hankautumista toisiaan vasten estäen näin kovettumien ja hiertymien syntymisen.

Tarjoamalla anatomiaa vastaavan oikean- ja vasemman jalan istuvuuden, Injinjin varvassukka mukautuu jalkasi muotoon ja mahdollistaa näin luonnollisen ja rajoittamattoman liikkeen joka on vakaa ja jossa ote pitää.

Injinji Performance (Coolmax) MiniCrew -varvassukat

Injinji-varvassukka Mini-Crew Performance Series Musta

Kovimmissa ja yksinkertaisimmissa mahdollisissa oloissa testatut Performance-sarjan tetratsok-varvassukat ovat muodostuneet sekä harrastajien että ammattiurheilijoiden valinnaksi. Tetratsok -sukat ovat AIS-teknologian avulla suunniteltuja, valmistettu CoolMax-kuidusta ja sisältävät kestävän Nylon-ulkopinnan. Näiden ominaisuuksien avulla Performance tetratsok suojaa jalkaa ja on ylivertainen tavallisiin tuubimaisiin urheilusukkiin verrattuna.

Teknologia:
Anatomical Interface System (AIS) –teknologia on suunniteltu erottamaan varpaat ohuella, kitkaa vähentävällä pinnalla joka on sekä höyhenenkevyt että hengittävä.

Rakenteeltaan saumaton tetratsok muotoutuu täydellisesti jalkasi muotoihin. Tämä mahdollistaa todellisen vapaan liikkeen aina kantapäästä varpaisiin asti, tukien samalla hyvää verenkiertoa ja estäen ihon hankautumisen varpaiden välissä, joilloin sinun ei tarvitse enää pelätä rakkojen muodostumista. Jalkasi pysyvät kuivina, viileinä ja miellyttävinä.

Kangas:
70% Coolmax
25% Nailon
5% Lycra

Väri: Musta
Malli: Original Weight

Injinji-varvassukka Mini-Crew Musta

Injinji_logo

 


Optimized with PageSpeed Ninja